İncirliova İlçe değerlendirme toplantısı yapıldı

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü İncirliova’da geniş bir katılımla ilçe değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda Sosyo-demografik bilgileri, eğitim, sağlık, göç, erken yaşta evlilik, sosyal yardımlar, intihar, kadın, çocuk, engelli,..

İncirliova İlçe değerlendirme toplantısı yapıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 29 views

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü İncirliova’da geniş bir katılımla ilçe değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda Sosyo-demografik bilgileri, eğitim, sağlık, göç, erken yaşta evlilik, sosyal yardımlar, intihar, kadın, çocuk, engelli, yaşlı ve evde bakım hizmetleri ele alındı.

İncirliova İlçe değerlendirme toplantısı yapıldı

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen İncirliova İlçe değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı Aydın Vali Yardımcısı Dr. Halil İbrahim Ertekin Başkanlığında İncirliova Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya İncirliova Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve ilçe Müdürlüğü katıldı.

Söz konusu toplantında, İncirliova ilçesinin Sosyo-demografik bilgileri, eğitim, sağlık, göç, erken yaşta evlilik, sosyal yardımlar ve intihar gibi konu başlıkları ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uhdesinde yürütülen kadın, çocuk, engelli, yaşlı ve evde bakım hizmetleri ele alındı.

Her ilçede hedefin sosyal hayatın refah düzeyini artırmak yönünde kurumlar arası işbirliği ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildiği ifade edildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.